Katerangan akun global

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Deleng katerangan akun
Info panganggo global
  • Jeneng panganggo: Eko Purwanto
  • Kedaftar: 17 Maret 2015 00.32 (5 taun kapungkur)
  • Total jumlah suntingan: 0
  • Cacahé akun kang gegayutan: 1
Daftar akun lokal
Wiki lokalKelèt nangMetodeDiblokirJumlah suntinganGrup
map-bms.wikipedia.org17 Maret 2015 00.32wiki asal(?)0