Katerangan akun global

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Deleng katerangan akun
Info panganggo global
  • Jeneng panganggo: ArdWar
  • Kedaftar: 22 April 2009 05.10 (12 taun kapungkur)
  • Total jumlah suntingan: 6.961
  • Cacahé akun kang gegayutan: 101
Daftar akun lokal
Wiki lokalKelèt nangMetodeDiblokirJumlah suntinganGrup
ab.wikipedia.org5 Agustus 2013 17.48digawé nalika mlebu log(?)0
ace.wikipedia.org18 Juni 2010 08.01digawé nalika mlebu log(?)0
als.wikipedia.org26 Juni 2013 11.14digawé nalika mlebu log(?)0
ang.wikipedia.org29 Juni 2013 04.51digawé nalika mlebu log(?)0
arc.wikipedia.org5 Agustus 2013 17.47digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikipedia.org19 Januari 2010 04.13digawé nalika mlebu log(?)5
az.wikipedia.org1 Februari 2011 07.41digawé nalika mlebu log(?)1
be.wikipedia.org1 Februari 2011 07.43digawé nalika mlebu log(?)1
bg.wikipedia.org1 Februari 2011 07.47digawé nalika mlebu log(?)1
bjn.wikipedia.org1 Juni 2011 04.54digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wikipedia.org1 Februari 2011 08.00digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikipedia.org1 Februari 2011 08.10digawé nalika mlebu log(?)0
bug.wikipedia.org13 Juni 2009 07.05digawé nalika mlebu log(?)1
ca.wikipedia.org26 Juni 2010 07.02digawé nalika mlebu log(?)0
ceb.wikipedia.org28 Juni 2013 14.18digawé nalika mlebu log(?)0
commons.wikimedia.org22 April 2009 06.42digawé nalika mlebu log(?)148
cs.wikipedia.org24 November 2013 09.10digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikipedia.org9 Mei 2009 07.50digawé nalika mlebu log(?)4
de.wikivoyage.org18 April 2014 06.45digawé nalika mlebu log(?)0
de.wiktionary.org18 Juli 2010 14.51digawé nalika mlebu log(?)0
el.wiktionary.org26 Januari 2020 16.43digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikipedia.org22 April 2009 05.10dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)623ipblock-exempt (sawatara), extendedconfirmed
en.wikibooks.org25 April 2009 07.29digawé nalika mlebu log(?)3
en.wikinews.org25 April 2009 07.29digawé nalika mlebu log(?)1
en.wikiquote.org25 April 2009 07.29digawé nalika mlebu log(?)1
en.wikisource.org25 April 2009 07.29digawé nalika mlebu log(?)1
en.wikiversity.org25 April 2009 07.29digawé nalika mlebu log(?)2
en.wikivoyage.org26 Juni 2013 18.51digawé nalika mlebu log(?)0
en.wiktionary.org25 April 2009 07.29digawé nalika mlebu log(?)3
eo.wikipedia.org20 Desember 2012 23.40digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikipedia.org2 Mei 2013 11.40digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikipedia.org7 September 2016 23.03digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikipedia.org12 September 2010 00.36digawé nalika mlebu log(?)0
fj.wikipedia.org19 Maret 2015 15.27digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikipedia.org27 November 2009 03.13digawé nalika mlebu log(?)2
fr.wikivoyage.org18 April 2014 08.08digawé nalika mlebu log(?)0
ga.wikipedia.org11 Juni 2009 10.38digawé nalika mlebu log(?)2
gd.wikipedia.org12 Juni 2010 19.49digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikipedia.org31 Januari 2020 18.20digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wikipedia.org14 Januari 2018 02.16digawé nalika mlebu log(?)0
ht.wikipedia.org28 Juni 2013 16.06digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikipedia.org5 Agustus 2013 17.46digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikipedia.org22 April 2009 05.10wiki asal(?)5.319ipblock-exempt
id.wikibooks.org27 Mei 2009 07.02digawé nalika mlebu log(?)5
id.wikiquote.org27 Mei 2009 07.03digawé nalika mlebu log(?)1
id.wikisource.org27 Mei 2009 07.06digawé nalika mlebu log(?)1
id.wiktionary.org27 Mei 2009 07.00digawé nalika mlebu log(?)1
incubator.wikimedia.org25 April 2009 07.29digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikipedia.org15 Agustus 2010 14.28digawé nalika mlebu log(?)2
it.wikivoyage.org18 April 2014 08.08digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikipedia.org16 Mei 2015 02.35digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wiktionary.org23 Juni 2016 21.07digawé nalika mlebu log(?)0
jv.wikipedia.org22 April 2009 06.46digawé nalika mlebu log(?)16
ko.wikipedia.org12 April 2017 15.27digawé nalika mlebu log(?)0
kr.wikipedia.org19 Juni 2010 04.34digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikipedia.org19 Maret 2011 06.07digawé nalika mlebu log(?)0
login.wikimedia.org27 Juli 2013 20.46digawé nalika mlebu log(?)0
map-bms.wikipedia.org22 April 2009 09.25digawé nalika mlebu log(?)3
www.mediawiki.org22 April 2009 09.08digawé nalika mlebu log(?)22
meta.wikimedia.org22 April 2009 11.25digawé nalika mlebu log(?)674
min.wikipedia.org2 Agustus 2013 16.11digawé nalika mlebu log(?)1
ms.wikipedia.org23 April 2009 07.09digawé nalika mlebu log(?)3
nl.wikipedia.org26 April 2009 04.45digawé nalika mlebu log(?)6
nl.wikivoyage.org18 April 2014 08.09digawé nalika mlebu log(?)0
nn.wikipedia.org6 Januari 2019 09.44digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikipedia.org26 Juni 2013 18.59digawé nalika mlebu log(?)0
outreach.wikimedia.org16 Juni 2010 21.55digawé nalika mlebu log(?)0
pag.wikipedia.org23 April 2009 10.42digawé nalika mlebu log(?)2
pl.wikipedia.org15 September 2010 15.14digawé nalika mlebu log(?)0
ps.wikipedia.org31 Januari 2020 18.19digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikipedia.org15 April 2017 01.55digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikipedia.org16 Juni 2009 07.43digawé nalika mlebu log(?)2
ru.wikivoyage.org18 April 2014 08.09digawé nalika mlebu log(?)0
sd.wikipedia.org14 Januari 2018 02.11digawé nalika mlebu log(?)0
sh.wikipedia.org22 Desember 2016 02.13digawé nalika mlebu log(?)0
simple.wikipedia.org22 April 2009 08.24digawé nalika mlebu log(?)1
wikisource.org4 Juli 2009 19.23digawé nalika mlebu log(?)1
species.wikimedia.org25 April 2009 07.29digawé nalika mlebu log(?)0
strategy.wikimedia.org18 Mei 2011 07.23digawé nalika mlebu log(?)0
su.wikipedia.org22 April 2009 09.27digawé nalika mlebu log(?)18
su.wikibooks.org4 Juli 2009 19.23digawé nalika mlebu log(?)0
su.wikiquote.org4 Juli 2009 19.23digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikipedia.org1 Agustus 2012 19.40digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikivoyage.org18 April 2014 08.08digawé nalika mlebu log(?)0
ten.wikipedia.org14 Januari 2011 09.12digawé nalika mlebu log(?)0
test2.wikipedia.org8 April 2015 02.14digawé nalika mlebu log(?)0
test.wikipedia.org20 Juni 2009 18.30digawé nalika mlebu log(?)0
tet.wikipedia.org21 Oktober 2011 09.15digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikipedia.org5 April 2017 17.37digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikipedia.org26 Februari 2014 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
usability.wikimedia.org4 Juli 2009 18.32digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikipedia.org29 Agustus 2010 02.20digawé nalika mlebu log(?)0
vo.wikipedia.org29 Agustus 2010 03.36digawé nalika mlebu log(?)0
war.wikipedia.org19 September 2010 15.21digawé nalika mlebu log(?)0
www.wikidata.org6 Maret 2013 19.44digawé nalika mlebu log(?)84
wikimania2009.wikimedia.org20 Juni 2009 18.33digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2014.wikimedia.org11 Februari 2014 07.41digawé nalika mlebu log(?)0
yi.wikipedia.org31 Januari 2020 18.19digawé nalika mlebu log(?)0
yi.wiktionary.org31 Januari 2020 18.19digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikipedia.org18 November 2013 01.06digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wiktionary.org25 Desember 2017 20.51digawé nalika mlebu log(?)0