Katerangan akun global

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Deleng katerangan akun
Info panganggo global
  • Jeneng panganggo: *Youngjin
  • Kedaftar: 25 Oktober 2011 12.31 (8 taun kapungkur)
  • Total jumlah suntingan: 63.754
  • Cacahé akun kang gegayutan: 743
  • Grup global: Anggota OTRS
Daftar akun lokal
Wiki lokalKelèt nangMetodeDiblokirJumlah suntinganGrup
aa.wikipedia.org5 Juni 2020 06.45digawé nalika mlebu log(?)0
ab.wikipedia.org12 Maret 2012 08.20digawé nalika mlebu log(?)3
ace.wikipedia.org10 Maret 2012 23.28digawé nalika mlebu log(?)2
ady.wikipedia.org26 September 2016 18.13digawé nalika mlebu log(?)0
af.wikipedia.org15 Juli 2012 00.17digawé nalika mlebu log(?)5
af.wikibooks.org28 Mei 2013 21.56digawé nalika mlebu log(?)3
af.wikiquote.org11 April 2013 18.10digawé nalika mlebu log(?)3
af.wiktionary.org28 Mei 2013 21.56digawé nalika mlebu log(?)3
ak.wikipedia.org11 April 2013 18.10digawé nalika mlebu log(?)3
als.wikipedia.org11 April 2013 18.10digawé nalika mlebu log(?)3
am.wikipedia.org29 Mei 2013 00.09digawé nalika mlebu log(?)2
am.wikiquote.org11 April 2013 18.12digawé nalika mlebu log(?)0
am.wiktionary.org11 April 2013 18.10digawé nalika mlebu log(?)3
ang.wikipedia.org11 April 2013 18.10digawé nalika mlebu log(?)4
ang.wikibooks.org11 April 2013 18.10digawé nalika mlebu log(?)3
ang.wiktionary.org11 April 2013 18.10digawé nalika mlebu log(?)3
an.wikipedia.org11 April 2013 18.10digawé nalika mlebu log(?)5
an.wiktionary.org11 April 2013 18.10digawé nalika mlebu log(?)3
arc.wikipedia.org11 April 2013 18.10digawé nalika mlebu log(?)3
ar.wikipedia.org11 Maret 2012 10.15digawé nalika mlebu log(?)12
ar.wikibooks.org28 Mei 2013 21.58digawé nalika mlebu log(?)2
ar.wikinews.org28 Mei 2013 21.58digawé nalika mlebu log(?)3
ar.wikiquote.org28 Mei 2013 21.58digawé nalika mlebu log(?)2
ar.wikisource.org28 Mei 2013 21.58digawé nalika mlebu log(?)2
ar.wikiversity.org28 Mei 2013 21.58digawé nalika mlebu log(?)2
ar.wiktionary.org28 Mei 2013 21.58digawé nalika mlebu log(?)3
arz.wikipedia.org7 November 2012 15.42digawé nalika mlebu log(?)4
ast.wikipedia.org5 September 2012 11.18digawé nalika mlebu log(?)5
ast.wiktionary.org11 April 2013 18.12digawé nalika mlebu log(?)2
as.wikipedia.org11 April 2013 18.12digawé nalika mlebu log(?)4
as.wikisource.org28 Mei 2013 21.58digawé nalika mlebu log(?)3
av.wikipedia.org11 April 2013 18.12digawé nalika mlebu log(?)3
ay.wikipedia.org11 April 2013 18.12digawé nalika mlebu log(?)3
ay.wiktionary.org29 Mei 2013 00.09digawé nalika mlebu log(?)3
azb.wikipedia.org2 April 2018 14.48digawé nalika mlebu log(?)2
az.wikipedia.org11 April 2013 18.12digawé nalika mlebu log(?)6
az.wikibooks.org28 Mei 2013 21.59digawé nalika mlebu log(?)3
az.wikiquote.org28 Mei 2013 21.59digawé nalika mlebu log(?)3
az.wikisource.org11 April 2013 18.12digawé nalika mlebu log(?)3
az.wiktionary.org28 Mei 2013 21.59digawé nalika mlebu log(?)3
ban.wikipedia.org5 Juni 2020 06.45digawé nalika mlebu log(?)0
bar.wikipedia.org11 April 2013 18.12digawé nalika mlebu log(?)4
bat-smg.wikipedia.org29 Mei 2013 00.09digawé nalika mlebu log(?)3
ba.wikipedia.org29 Mei 2013 00.09digawé nalika mlebu log(?)3
ba.wikibooks.org5 Desember 2017 02.13digawé nalika mlebu log(?)0
bcl.wikipedia.org28 Mei 2013 21.59digawé nalika mlebu log(?)3
bd.wikimedia.org5 Juni 2020 08.13digawé nalika mlebu log(?)0
be-tarask.wikipedia.org28 Mei 2013 21.59digawé nalika mlebu log(?)5
beta.wikiversity.org3 Juni 2012 11.45digawé nalika mlebu log(?)54
be.wikipedia.org20 Oktober 2012 20.35digawé nalika mlebu log(?)5
be.wikibooks.org28 Mei 2013 21.59digawé nalika mlebu log(?)3
be.wikiquote.org28 Mei 2013 21.59digawé nalika mlebu log(?)3
be.wikisource.org28 Mei 2013 22.00digawé nalika mlebu log(?)3
be.wiktionary.org11 April 2013 18.13digawé nalika mlebu log(?)3
bg.wikipedia.org21 Agustus 2012 13.49digawé nalika mlebu log(?)3
bg.wikibooks.org11 April 2013 18.13digawé nalika mlebu log(?)3
bg.wikinews.org11 April 2013 18.13digawé nalika mlebu log(?)3
bg.wikiquote.org11 April 2013 18.13digawé nalika mlebu log(?)3
bg.wikisource.org11 April 2013 18.13digawé nalika mlebu log(?)3
bg.wiktionary.org11 April 2013 18.13digawé nalika mlebu log(?)3
bh.wikipedia.org29 Mei 2013 00.09digawé nalika mlebu log(?)6
bi.wikipedia.org13 Januari 2013 14.36digawé nalika mlebu log(?)7
bjn.wikipedia.org29 Mei 2013 00.09digawé nalika mlebu log(?)5
bm.wikipedia.org11 April 2013 18.13digawé nalika mlebu log(?)3
bn.wikipedia.org8 November 2012 16.43digawé nalika mlebu log(?)5
bn.wikibooks.org11 April 2013 18.13digawé nalika mlebu log(?)3
bn.wikisource.org18 September 2013 01.58digawé nalika mlebu log(?)3
bn.wiktionary.org11 April 2013 18.13digawé nalika mlebu log(?)3
bo.wikipedia.org11 April 2013 18.13digawé nalika mlebu log(?)3
bpy.wikipedia.org11 April 2013 18.13digawé nalika mlebu log(?)3
br.wikipedia.org29 Mei 2013 00.09digawé nalika mlebu log(?)3
br.wikimedia.org1 April 2015 18.28digawé nalika mlebu log(?)0
br.wikiquote.org11 April 2013 18.13digawé nalika mlebu log(?)3
br.wikisource.org18 September 2013 01.58digawé nalika mlebu log(?)3
br.wiktionary.org29 Mei 2013 00.09digawé nalika mlebu log(?)3
bs.wikipedia.org8 November 2012 20.40digawé nalika mlebu log(?)4
bs.wikibooks.org29 Mei 2013 00.09digawé nalika mlebu log(?)3
bs.wikinews.org28 Mei 2013 22.03digawé nalika mlebu log(?)3
bs.wikiquote.org29 Mei 2013 00.09digawé nalika mlebu log(?)3
bs.wikisource.org11 April 2013 18.13digawé nalika mlebu log(?)3
bs.wiktionary.org29 Mei 2013 00.09digawé nalika mlebu log(?)3
bug.wikipedia.org29 Mei 2013 00.09digawé nalika mlebu log(?)4
bxr.wikipedia.org29 Mei 2013 00.09digawé nalika mlebu log(?)3
ca.wikipedia.org23 Februari 2012 05.42digawé nalika mlebu log(?)4
ca.wikibooks.org29 Mei 2013 00.09digawé nalika mlebu log(?)3
ca.wikimedia.org13 Juli 2016 08.17digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikinews.org19 September 2012 11.01digawé nalika mlebu log(?)3
ca.wikiquote.org11 April 2013 18.13digawé nalika mlebu log(?)3
ca.wikisource.org18 September 2013 01.58digawé nalika mlebu log(?)3
ca.wiktionary.org29 Mei 2013 00.09digawé nalika mlebu log(?)3
cbk-zam.wikipedia.org29 Mei 2013 00.09digawé nalika mlebu log(?)3
cdo.wikipedia.org11 April 2013 18.13digawé nalika mlebu log(?)3
ceb.wikipedia.org18 Februari 2013 14.19digawé nalika mlebu log(?)3
ce.wikipedia.org29 Mei 2013 00.09digawé nalika mlebu log(?)5
cho.wikipedia.org5 Juni 2020 06.46digawé nalika mlebu log(?)0
chr.wikipedia.org11 April 2013 18.13digawé nalika mlebu log(?)3
chr.wiktionary.org11 April 2013 18.13digawé nalika mlebu log(?)3
ch.wikipedia.org29 Mei 2013 00.09digawé nalika mlebu log(?)3
chy.wikipedia.org11 April 2013 18.13digawé nalika mlebu log(?)4
ckb.wikipedia.org29 Mei 2013 00.09digawé nalika mlebu log(?)6
commons.wikimedia.org17 Desember 2011 08.02digawé nalika mlebu log(?)2.912autopatrolled, filemover, rollbacker
co.wikipedia.org12 Juli 2012 13.14digawé nalika mlebu log(?)3
co.wiktionary.org11 April 2013 18.13digawé nalika mlebu log(?)3
crh.wikipedia.org29 Mei 2013 00.09digawé nalika mlebu log(?)3
cr.wikipedia.org11 April 2013 18.14digawé nalika mlebu log(?)3
csb.wikipedia.org28 Februari 2012 06.05digawé nalika mlebu log(?)3
csb.wiktionary.org11 April 2013 18.14digawé nalika mlebu log(?)3
cs.wikipedia.org12 Maret 2012 08.39digawé nalika mlebu log(?)4
cs.wikibooks.org29 Mei 2013 00.09digawé nalika mlebu log(?)3
cs.wikinews.org28 Mei 2013 22.03digawé nalika mlebu log(?)3
cs.wikiquote.org29 Mei 2013 00.09digawé nalika mlebu log(?)3
cs.wikisource.org18 September 2013 01.58digawé nalika mlebu log(?)3
cs.wikiversity.org11 April 2013 18.14digawé nalika mlebu log(?)3
cs.wiktionary.org29 Mei 2013 00.09digawé nalika mlebu log(?)3
cu.wikipedia.org29 Mei 2013 00.09digawé nalika mlebu log(?)3
cv.wikipedia.org11 April 2013 18.14digawé nalika mlebu log(?)3
cv.wikibooks.org11 April 2013 18.14digawé nalika mlebu log(?)3
cy.wikipedia.org5 Agustus 2012 18.05digawé nalika mlebu log(?)3
cy.wikibooks.org29 Mei 2013 00.09digawé nalika mlebu log(?)3
cy.wikiquote.org11 April 2013 18.14digawé nalika mlebu log(?)3
cy.wikisource.org18 September 2013 01.58digawé nalika mlebu log(?)3
cy.wiktionary.org28 Mei 2013 16.40digawé nalika mlebu log(?)3
da.wikipedia.org19 Mei 2012 11.15digawé nalika mlebu log(?)3
da.wikibooks.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)3
da.wikiquote.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)3
da.wikisource.org18 September 2013 01.58digawé nalika mlebu log(?)3
da.wiktionary.org29 Mei 2013 00.09digawé nalika mlebu log(?)3
de.wikipedia.org9 Maret 2012 09.59digawé nalika mlebu log(?)28
de.wikibooks.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)3
de.wikinews.org18 September 2013 01.58digawé nalika mlebu log(?)2
de.wikiquote.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)2
de.wikisource.org18 September 2013 01.58digawé nalika mlebu log(?)2
de.wikiversity.org18 September 2013 01.59digawé nalika mlebu log(?)2
de.wikivoyage.org28 Mei 2013 22.02digawé nalika mlebu log(?)4
de.wiktionary.org11 April 2013 18.14digawé nalika mlebu log(?)3
diq.wikipedia.org15 Agustus 2012 14.23digawé nalika mlebu log(?)3
dsb.wikipedia.org23 Agustus 2012 14.48digawé nalika mlebu log(?)3
dty.wikipedia.org9 Februari 2018 22.36digawé nalika mlebu log(?)0
dv.wikipedia.org16 Februari 2012 22.47digawé nalika mlebu log(?)3
dv.wiktionary.org11 April 2013 18.14digawé nalika mlebu log(?)3
dz.wikipedia.org11 April 2013 18.14digawé nalika mlebu log(?)3
ee.wikipedia.org11 April 2013 18.15digawé nalika mlebu log(?)4
el.wikipedia.org11 April 2013 18.15digawé nalika mlebu log(?)5
el.wikibooks.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)3
el.wikinews.org18 September 2013 01.58digawé nalika mlebu log(?)3
el.wikiquote.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)3
el.wikisource.org18 September 2013 01.58digawé nalika mlebu log(?)3
el.wikiversity.org18 September 2013 01.59digawé nalika mlebu log(?)3
el.wikivoyage.org21 Mei 2013 21.05digawé nalika mlebu log(?)3
el.wiktionary.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)3
eml.wikipedia.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)3
en.wikipedia.org25 Oktober 2011 12.31digawé nalika mlebu log(?)437
en.wikibooks.org19 Januari 2012 06.07digawé nalika mlebu log(?)17
en.wikinews.org19 Januari 2012 06.07digawé nalika mlebu log(?)7
en.wikiquote.org19 Januari 2012 06.07digawé nalika mlebu log(?)1
en.wikisource.org19 Januari 2012 06.07digawé nalika mlebu log(?)4
en.wikiversity.org19 Januari 2012 06.07digawé nalika mlebu log(?)5
en.wikivoyage.org14 November 2012 00.44digawé nalika mlebu log(?)14
en.wiktionary.org19 Januari 2012 06.07digawé nalika mlebu log(?)7
eo.wikipedia.org8 November 2012 16.44digawé nalika mlebu log(?)3
eo.wikibooks.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)3
eo.wikinews.org18 September 2013 01.57digawé nalika mlebu log(?)3
eo.wikiquote.org11 April 2013 18.15digawé nalika mlebu log(?)3
eo.wikisource.org18 September 2013 01.58digawé nalika mlebu log(?)3
eo.wiktionary.org28 Mei 2013 22.04digawé nalika mlebu log(?)3
es.wikipedia.org11 November 2011 08.47digawé nalika mlebu log(?)6
es.wikibooks.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)3
es.wikinews.org18 September 2013 01.57digawé nalika mlebu log(?)3
es.wikiquote.org28 Mei 2013 20.10digawé nalika mlebu log(?)4
es.wikisource.org18 September 2013 01.58digawé nalika mlebu log(?)6
es.wikiversity.org18 September 2013 01.59digawé nalika mlebu log(?)3
es.wikivoyage.org30 Januari 2013 18.11digawé nalika mlebu log(?)3
es.wiktionary.org11 April 2013 18.15digawé nalika mlebu log(?)3
et.wikipedia.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)3
et.wikibooks.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)3
et.wikiquote.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)3
et.wikisource.org11 April 2013 18.15digawé nalika mlebu log(?)3
et.wiktionary.org28 Mei 2013 22.04digawé nalika mlebu log(?)3
eu.wikipedia.org3 Maret 2012 08.09digawé nalika mlebu log(?)5
eu.wikibooks.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)3
eu.wikiquote.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)3
eu.wiktionary.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)3
ext.wikipedia.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)3
fa.wikipedia.org23 Juni 2012 07.07digawé nalika mlebu log(?)15
fa.wikibooks.org11 April 2013 18.15digawé nalika mlebu log(?)4
fa.wikinews.org11 April 2013 18.15digawé nalika mlebu log(?)4
fa.wikiquote.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)3
fa.wikisource.org11 April 2013 18.15digawé nalika mlebu log(?)3
fa.wikivoyage.org27 November 2014 00.31digawé nalika mlebu log(?)2
fa.wiktionary.org11 April 2013 18.15digawé nalika mlebu log(?)5
ff.wikipedia.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)3
fiu-vro.wikipedia.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)3
fi.wikipedia.org2 Agustus 2012 18.42digawé nalika mlebu log(?)4
fi.wikibooks.org11 April 2013 18.15digawé nalika mlebu log(?)3
fi.wikinews.org28 Mei 2013 22.03digawé nalika mlebu log(?)3
fi.wikiquote.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)3
fi.wikisource.org18 September 2013 01.58digawé nalika mlebu log(?)3
fi.wikiversity.org9 Februari 2013 12.27digawé nalika mlebu log(?)3
fi.wikivoyage.org5 Juni 2020 08.13digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wiktionary.org11 April 2013 18.15digawé nalika mlebu log(?)3
fj.wikipedia.org6 Juni 2012 09.31digawé nalika mlebu log(?)3
fj.wiktionary.org11 April 2013 18.16digawé nalika mlebu log(?)3
fo.wikipedia.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)3
fo.wikisource.org18 September 2013 01.58digawé nalika mlebu log(?)3
fo.wiktionary.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)3
frp.wikipedia.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)3
frr.wikipedia.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)3
fr.wikipedia.org18 Januari 2012 07.52digawé nalika mlebu log(?)26
fr.wikibooks.org30 April 2012 12.51digawé nalika mlebu log(?)3
fr.wikinews.org28 Mei 2013 22.03digawé nalika mlebu log(?)7
fr.wikiquote.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)3
fr.wikisource.org18 September 2013 01.58digawé nalika mlebu log(?)2
fr.wikiversity.org11 April 2013 18.16digawé nalika mlebu log(?)3
fr.wikivoyage.org13 September 2013 21.22digawé nalika mlebu log(?)3
fr.wiktionary.org11 April 2013 18.16digawé nalika mlebu log(?)3
fur.wikipedia.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)3
fy.wikipedia.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)3
fy.wikibooks.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)3
fy.wiktionary.org28 Mei 2013 22.04digawé nalika mlebu log(?)3
gag.wikipedia.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)3
gan.wikipedia.org1 April 2013 02.58digawé nalika mlebu log(?)3
ga.wikipedia.org16 Juni 2012 02.02digawé nalika mlebu log(?)3
ga.wiktionary.org28 Mei 2013 22.04digawé nalika mlebu log(?)3
gd.wikipedia.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)3
gd.wiktionary.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)3
glk.wikipedia.org11 April 2013 18.16digawé nalika mlebu log(?)3
gl.wikipedia.org11 April 2013 18.16digawé nalika mlebu log(?)3
gl.wikibooks.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)3
gl.wikiquote.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)3
gl.wikisource.org18 September 2013 01.58digawé nalika mlebu log(?)3
gl.wiktionary.org11 April 2013 18.16digawé nalika mlebu log(?)3
gn.wikipedia.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)6
gn.wiktionary.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)2
gor.wikipedia.org5 Juni 2020 06.45digawé nalika mlebu log(?)1
got.wikipedia.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)2
gu.wikipedia.org11 April 2013 18.16digawé nalika mlebu log(?)2
gu.wikiquote.org28 Mei 2013 22.06digawé nalika mlebu log(?)2
gu.wikisource.org28 Mei 2013 22.06digawé nalika mlebu log(?)1
gu.wiktionary.org28 Mei 2013 22.06digawé nalika mlebu log(?)2
gv.wikipedia.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)2
gv.wiktionary.org11 April 2013 18.16digawé nalika mlebu log(?)2
hak.wikipedia.org11 April 2013 18.16digawé nalika mlebu log(?)2
ha.wikipedia.org11 April 2013 18.16digawé nalika mlebu log(?)2
ha.wiktionary.org11 April 2013 18.16digawé nalika mlebu log(?)2
haw.wikipedia.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)2
he.wikipedia.org13 Maret 2012 08.27digawé nalika mlebu log(?)5
he.wikibooks.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)2
he.wikinews.org11 April 2013 18.16digawé nalika mlebu log(?)2
he.wikiquote.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)2
he.wikisource.org18 September 2013 01.58digawé nalika mlebu log(?)2
he.wikivoyage.org18 September 2013 02.00digawé nalika mlebu log(?)3
he.wiktionary.org29 Maret 2012 13.57digawé nalika mlebu log(?)2
hif.wikipedia.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)3
hif.wiktionary.org5 Desember 2017 02.13digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wikipedia.org9 November 2012 00.14digawé nalika mlebu log(?)7
hi.wikibooks.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)2
hi.wikiquote.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)2
hi.wikiversity.org5 Desember 2017 02.12digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wikivoyage.org5 Desember 2017 02.13digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wiktionary.org29 Mei 2013 00.10digawé nalika mlebu log(?)2
ho.wikipedia.org5 Juni 2020 06.46digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikipedia.org6 Juli 2012 13.53digawé nalika mlebu log(?)2
hr.wikibooks.org29 Mei 2013 00.11digawé nalika mlebu log(?)2
hr.wikiquote.org11 April 2013 18.17digawé nalika mlebu log(?)2
hr.wikisource.org18 September 2013 01.59digawé nalika mlebu log(?)2
hr.wiktionary.org28 Mei 2013 22.04digawé nalika mlebu log(?)2
hsb.wikipedia.org29 Mei 2013 00.11digawé nalika mlebu log(?)2
hsb.wiktionary.org11 April 2013 18.17digawé nalika mlebu log(?)2
ht.wikipedia.org29 Mei 2013 00.11digawé nalika mlebu log(?)2
hu.wikipedia.org8 November 2012 16.46digawé nalika mlebu log(?)4
hu.wikibooks.org29 Mei 2013 00.11digawé nalika mlebu log(?)2
hu.wikiquote.org29 Mei 2013 00.11digawé nalika mlebu log(?)2
hu.wikisource.org18 September 2013 01.59digawé nalika mlebu log(?)2
hu.wiktionary.org29 Mei 2013 00.11digawé nalika mlebu log(?)2
hy.wikipedia.org29 Mei 2013 00.11digawé nalika mlebu log(?)3
hy.wikibooks.org29 Mei 2013 00.11digawé nalika mlebu log(?)2
hy.wikiquote.org29 Mei 2013 00.11digawé nalika mlebu log(?)2
hy.wikisource.org11 April 2013 18.17digawé nalika mlebu log(?)2
hy.wiktionary.org28 Mei 2013 22.04digawé nalika mlebu log(?)2
hz.wikipedia.org5 Juni 2020 06.46digawé nalika mlebu log(?)0
ia.wikipedia.org29 Mei 2013 00.11digawé nalika mlebu log(?)3
ia.wikibooks.org11 April 2013 18.17digawé nalika mlebu log(?)2
ia.wiktionary.org28 Mei 2013 22.04digawé nalika mlebu log(?)2
id.wikipedia.org8 Juni 2012 11.52digawé nalika mlebu log(?)46
id.wikibooks.org29 Mei 2013 00.11digawé nalika mlebu log(?)4
id.wikiquote.org11 April 2013 18.17digawé nalika mlebu log(?)4
id.wikisource.org6 April 2014 00.26digawé nalika mlebu log(?)3
id.wiktionary.org29 Mei 2013 00.11digawé nalika mlebu log(?)4
ie.wikipedia.org29 Mei 2013 00.11digawé nalika mlebu log(?)2
ie.wikibooks.org29 Mei 2013 00.11digawé nalika mlebu log(?)2
ie.wiktionary.org29 Mei 2013 00.11digawé nalika mlebu log(?)2
ig.wikipedia.org29 Mei 2013 00.11digawé nalika mlebu log(?)2
ii.wikipedia.org5 Juni 2020 06.46digawé nalika mlebu log(?)0
ik.wikipedia.org11 April 2013 18.17digawé nalika mlebu log(?)2
ilo.wikipedia.org18 April 2013 16.31digawé nalika mlebu log(?)2
incubator.wikimedia.org19 Januari 2012 06.07digawé nalika mlebu log(?)19
io.wikipedia.org20 Juli 2012 21.00digawé nalika mlebu log(?)5
io.wiktionary.org28 Mei 2013 22.04digawé nalika mlebu log(?)2
is.wikipedia.org29 Mei 2013 00.11digawé nalika mlebu log(?)2
is.wikibooks.org11 April 2013 18.17digawé nalika mlebu log(?)2
is.wikiquote.org29 Mei 2013 00.11digawé nalika mlebu log(?)2
is.wikisource.org6 April 2014 00.26digawé nalika mlebu log(?)0
is.wiktionary.org28 Mei 2013 22.04digawé nalika mlebu log(?)2
it.wikipedia.org21 November 2011 07.28digawé nalika mlebu log(?)16
it.wikibooks.org29 Mei 2013 00.11digawé nalika mlebu log(?)2
it.wikinews.org11 April 2013 18.17digawé nalika mlebu log(?)3
it.wikiquote.org11 April 2013 18.17digawé nalika mlebu log(?)2
it.wikisource.org13 September 2013 21.43digawé nalika mlebu log(?)1
it.wikiversity.org18 September 2013 01.59digawé nalika mlebu log(?)2
it.wikivoyage.org28 Mei 2013 22.02digawé nalika mlebu log(?)2
it.wiktionary.org29 Mei 2013 00.11digawé nalika mlebu log(?)3
iu.wikipedia.org11 April 2013 18.17digawé nalika mlebu log(?)2
iu.wiktionary.org11 April 2013 18.17digawé nalika mlebu log(?)2
jam.wikipedia.org26 September 2016 18.12digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikipedia.org5 November 2011 06.45digawé nalika mlebu log(?)25
ja.wikibooks.org29 Mei 2013 00.11digawé nalika mlebu log(?)2
ja.wikinews.org28 Mei 2013 22.03digawé nalika mlebu log(?)2
ja.wikiquote.org11 April 2013 18.17digawé nalika mlebu log(?)3
ja.wikisource.org18 September 2013 01.59digawé nalika mlebu log(?)2
ja.wikiversity.org11 April 2013 18.17digawé nalika mlebu log(?)2
ja.wiktionary.org28 Februari 2013 11.03digawé nalika mlebu log(?)2
jbo.wikipedia.org11 April 2013 18.18digawé nalika mlebu log(?)2
jbo.wiktionary.org11 April 2013 18.18digawé nalika mlebu log(?)2
jv.wikipedia.org13 Maret 2012 08.41digawé nalika mlebu log(?)14
jv.wiktionary.org29 Mei 2013 00.11digawé nalika mlebu log(?)2
kaa.wikipedia.org29 Mei 2013 00.11digawé nalika mlebu log(?)2
kab.wikipedia.org29 Mei 2013 00.11digawé nalika mlebu log(?)3
ka.wikipedia.org28 Juli 2012 00.50digawé nalika mlebu log(?)5
ka.wikibooks.org29 Mei 2013 00.11digawé nalika mlebu log(?)2
ka.wikiquote.org29 Mei 2013 00.11digawé nalika mlebu log(?)2
ka.wiktionary.org29 Mei 2013 00.11digawé nalika mlebu log(?)2
kbd.wikipedia.org29 Mei 2013 00.11digawé nalika mlebu log(?)2
kg.wikipedia.org11 April 2013 18.18digawé nalika mlebu log(?)2
ki.wikipedia.org9 Februari 2012 04.49digawé nalika mlebu log(?)2
kj.wikipedia.org5 Juni 2020 06.47digawé nalika mlebu log(?)0
kk.wikipedia.org11 April 2013 18.18digawé nalika mlebu log(?)4
kk.wikibooks.org11 April 2013 18.18digawé nalika mlebu log(?)2
kk.wiktionary.org11 April 2013 18.18digawé nalika mlebu log(?)2
kl.wikipedia.org29 Mei 2013 00.11digawé nalika mlebu log(?)2
kl.wiktionary.org29 Mei 2013 00.12digawé nalika mlebu log(?)2
km.wikipedia.org29 Mei 2013 00.12digawé nalika mlebu log(?)2
km.wikibooks.org29 Mei 2013 00.12digawé nalika mlebu log(?)2
km.wiktionary.org29 Mei 2013 00.12digawé nalika mlebu log(?)2
kn.wikipedia.org11 April 2013 18.18digawé nalika mlebu log(?)2
kn.wikiquote.org29 Mei 2013 00.12digawé nalika mlebu log(?)2
kn.wikisource.org18 September 2013 01.59digawé nalika mlebu log(?)2
kn.wiktionary.org11 April 2013 18.18digawé nalika mlebu log(?)2
koi.wikipedia.org16 Februari 2012 00.43digawé nalika mlebu log(?)3
ko.wikipedia.org30 Agustus 2014 11.23dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)30.655bureaucrat, oversight, sysop
ko.wikibooks.org18 Juli 2012 23.50digawé nalika mlebu log(?)6
ko.wikinews.org30 Agustus 2013 01.17dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)424
ko.wikiquote.org17 Desember 2011 08.04digawé nalika mlebu log(?)2
ko.wikisource.org20 Juli 2012 17.37digawé nalika mlebu log(?)14
ko.wikiversity.org7 Februari 2013 17.59digawé nalika mlebu log(?)60
ko.wiktionary.org3 Juli 2012 11.03digawé nalika mlebu log(?)99
krc.wikipedia.org29 Mei 2013 00.12digawé nalika mlebu log(?)2
kr.wikipedia.org9 Desember 2019 13.44digawé nalika mlebu log(?)0
ksh.wikipedia.org29 Mei 2013 00.12digawé nalika mlebu log(?)2
ks.wikipedia.org29 Mei 2013 00.12digawé nalika mlebu log(?)2
ks.wiktionary.org29 Mei 2013 00.12digawé nalika mlebu log(?)2
ku.wikipedia.org11 April 2013 18.18digawé nalika mlebu log(?)2
ku.wikibooks.org29 Mei 2013 00.12digawé nalika mlebu log(?)2
ku.wikiquote.org29 Mei 2013 00.12digawé nalika mlebu log(?)2
ku.wiktionary.org29 Mei 2013 00.12digawé nalika mlebu log(?)2
kv.wikipedia.org29 Mei 2013 00.12digawé nalika mlebu log(?)2
kw.wikipedia.org29 Mei 2013 00.13digawé nalika mlebu log(?)2
kw.wiktionary.org11 April 2013 18.18digawé nalika mlebu log(?)2
ky.wikipedia.org29 Mei 2013 00.13digawé nalika mlebu log(?)2
ky.wikibooks.org29 Mei 2013 00.13digawé nalika mlebu log(?)2
ky.wikiquote.org29 Mei 2013 00.13digawé nalika mlebu log(?)2
ky.wiktionary.org29 Mei 2013 00.13digawé nalika mlebu log(?)2
lad.wikipedia.org29 Mei 2013 00.13digawé nalika mlebu log(?)2
la.wikipedia.org26 Maret 2013 15.49digawé nalika mlebu log(?)3
la.wikibooks.org11 April 2013 18.18digawé nalika mlebu log(?)2
la.wikiquote.org29 Mei 2013 00.13digawé nalika mlebu log(?)2
la.wikisource.org18 September 2013 01.59digawé nalika mlebu log(?)4
la.wiktionary.org29 Mei 2013 00.13digawé nalika mlebu log(?)2
lbe.wikipedia.org29 Mei 2013 00.13digawé nalika mlebu log(?)2
lb.wikipedia.org29 Mei 2013 00.13digawé nalika mlebu log(?)3
lb.wiktionary.org29 Mei 2013 00.13digawé nalika mlebu log(?)2
lez.wikipedia.org29 Mei 2013 00.13digawé nalika mlebu log(?)2
lg.wikipedia.org11 April 2013 18.18digawé nalika mlebu log(?)2
lij.wikipedia.org29 Mei 2013 00.13digawé nalika mlebu log(?)1
li.wikipedia.org8 Juli 2012 23.19digawé nalika mlebu log(?)2
li.wikibooks.org29 Mei 2013 00.13digawé nalika mlebu log(?)2
li.wikiquote.org11 April 2013 18.18digawé nalika mlebu log(?)2
li.wikisource.org18 September 2013 01.59digawé nalika mlebu log(?)2
li.wiktionary.org29 Mei 2013 00.13digawé nalika mlebu log(?)2
lmo.wikipedia.org11 April 2013 18.21digawé nalika mlebu log(?)2
ln.wikipedia.org29 Mei 2013 00.13digawé nalika mlebu log(?)2
ln.wiktionary.org29 Mei 2013 00.13digawé nalika mlebu log(?)2
login.wikimedia.org20 Juli 2013 05.08digawé nalika mlebu log(?)0
lo.wikipedia.org29 Mei 2013 00.13digawé nalika mlebu log(?)2
lo.wiktionary.org11 April 2013 18.21digawé nalika mlebu log(?)2
lrc.wikipedia.org12 Maret 2019 13.06digawé nalika mlebu log(?)0
ltg.wikipedia.org29 Mei 2013 00.13digawé nalika mlebu log(?)2
lt.wikipedia.org11 April 2013 18.19digawé nalika mlebu log(?)8
lt.wikibooks.org29 Mei 2013 00.13digawé nalika mlebu log(?)2
lt.wikiquote.org11 April 2013 18.19digawé nalika mlebu log(?)2
lt.wikisource.org18 September 2013 01.59digawé nalika mlebu log(?)2
lt.wiktionary.org11 April 2013 18.19digawé nalika mlebu log(?)2
lv.wikipedia.org29 Mei 2013 00.13digawé nalika mlebu log(?)3
lv.wiktionary.org29 Mei 2013 00.13digawé nalika mlebu log(?)2
mai.wikipedia.org27 November 2014 00.31digawé nalika mlebu log(?)1
map-bms.wikipedia.org29 Mei 2013 00.13digawé nalika mlebu log(?)3
mdf.wikipedia.org11 April 2013 18.21digawé nalika mlebu log(?)2
www.mediawiki.org19 Januari 2012 06.07digawé nalika mlebu log(?)6
meta.wikimedia.org2 Juli 2012 22.56digawé nalika mlebu log(?)885global-renamer, translationadmin
mg.wikipedia.org29 Mei 2013 00.13digawé nalika mlebu log(?)2
mg.wikibooks.org29 Mei 2013 00.13digawé nalika mlebu log(?)2
mg.wiktionary.org29 Mei 2013 00.13digawé nalika mlebu log(?)2
mhr.wikipedia.org29 Mei 2013 00.14digawé nalika mlebu log(?)2
mh.wikipedia.org5 Juni 2020 06.47digawé nalika mlebu log(?)0
min.wikipedia.org29 Mei 2013 00.14digawé nalika mlebu log(?)3
mi.wikipedia.org11 April 2013 18.19digawé nalika mlebu log(?)2
mi.wiktionary.org11 April 2013 18.19digawé nalika mlebu log(?)2
mk.wikipedia.org29 Mei 2013 00.14digawé nalika mlebu log(?)4
mk.wikibooks.org29 Mei 2013 00.14digawé nalika mlebu log(?)2
mk.wikisource.org18 September 2013 01.59digawé nalika mlebu log(?)2
mk.wiktionary.org11 April 2013 18.19digawé nalika mlebu log(?)2
ml.wikipedia.org11 April 2013 18.21digawé nalika mlebu log(?)5
ml.wikibooks.org11 April 2013 18.21digawé nalika mlebu log(?)1
ml.wikiquote.org29 Mei 2013 00.14digawé nalika mlebu log(?)2
ml.wikisource.org11 April 2013 18.21digawé nalika mlebu log(?)1
ml.wiktionary.org11 April 2013 18.21digawé nalika mlebu log(?)2
mn.wikipedia.org29 Mei 2013 00.14digawé nalika mlebu log(?)2
mn.wiktionary.org29 Mei 2013 00.14digawé nalika mlebu log(?)2
mrj.wikipedia.org29 Mei 2013 00.14digawé nalika mlebu log(?)2
mr.wikipedia.org26 Maret 2013 15.20digawé nalika mlebu log(?)3
mr.wikibooks.org29 Mei 2013 00.14digawé nalika mlebu log(?)2
mr.wikiquote.org11 April 2013 18.19digawé nalika mlebu log(?)2
mr.wikisource.org18 September 2013 01.59digawé nalika mlebu log(?)2
mr.wiktionary.org29 Mei 2013 00.14digawé nalika mlebu log(?)2
ms.wikipedia.org29 Mei 2013 00.14digawé nalika mlebu log(?)4
ms.wikibooks.org29 Mei 2013 00.14digawé nalika mlebu log(?)2
ms.wiktionary.org11 April 2013 18.21digawé nalika mlebu log(?)2
mt.wikipedia.org11 April 2013 18.21digawé nalika mlebu log(?)2
mt.wiktionary.org29 Mei 2013 00.14digawé nalika mlebu log(?)2
mus.wikipedia.org5 Juni 2020 06.47digawé nalika mlebu log(?)0
mwl.wikipedia.org11 April 2013 18.19digawé nalika mlebu log(?)2
myv.wikipedia.org29 Mei 2013 00.14digawé nalika mlebu log(?)2
my.wikipedia.org11 April 2013 18.19digawé nalika mlebu log(?)3
my.wiktionary.org11 April 2013 18.22digawé nalika mlebu log(?)2
mzn.wikipedia.org29 Mei 2013 00.14digawé nalika mlebu log(?)2
nah.wikipedia.org29 Mei 2013 00.14digawé nalika mlebu log(?)2
nah.wiktionary.org29 Mei 2013 00.14digawé nalika mlebu log(?)2
nap.wikipedia.org29 Mei 2013 00.14digawé nalika mlebu log(?)2
na.wikipedia.org11 April 2013 18.22digawé nalika mlebu log(?)2
na.wiktionary.org11 April 2013 18.22digawé nalika mlebu log(?)2
nds-nl.wikipedia.org29 Mei 2013 00.14digawé nalika mlebu log(?)2
nds.wikipedia.org16 Juni 2012 02.01digawé nalika mlebu log(?)5
nds.wiktionary.org29 Mei 2013 00.14digawé nalika mlebu log(?)2
ne.wikipedia.org29 Mei 2013 00.14digawé nalika mlebu log(?)1
ne.wikibooks.org29 Mei 2013 00.15digawé nalika mlebu log(?)2
ne.wiktionary.org29 Mei 2013 00.15digawé nalika mlebu log(?)2
new.wikipedia.org29 Mei 2013 00.15digawé nalika mlebu log(?)3
ng.wikipedia.org5 Juni 2020 06.47digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikipedia.org15 Juli 2012 00.20digawé nalika mlebu log(?)7
nl.wikibooks.org29 Mei 2013 00.15digawé nalika mlebu log(?)2
nl.wikimedia.org5 Juni 2020 06.47digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikiquote.org29 Mei 2013 00.15digawé nalika mlebu log(?)2
nl.wikisource.org11 April 2013 18.22digawé nalika mlebu log(?)2
nl.wikivoyage.org28 Mei 2013 22.02digawé nalika mlebu log(?)2
nl.wiktionary.org29 Mei 2013 00.15digawé nalika mlebu log(?)3
nn.wikipedia.org29 Mei 2013 00.15digawé nalika mlebu log(?)2
nn.wikiquote.org29 Mei 2013 00.15digawé nalika mlebu log(?)2
nn.wiktionary.org11 April 2013 18.22digawé nalika mlebu log(?)2
nov.wikipedia.org11 April 2013 18.22digawé nalika mlebu log(?)2
no.wikipedia.org18 Januari 2012 22.41digawé nalika mlebu log(?)3
no.wikibooks.org29 Mei 2013 00.15digawé nalika mlebu log(?)2
no.wikimedia.org30 November 2017 21.27digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikinews.org28 Mei 2013 22.03digawé nalika mlebu log(?)2
no.wikiquote.org29 Mei 2013 00.15digawé nalika mlebu log(?)2
no.wikisource.org18 September 2013 01.59digawé nalika mlebu log(?)2
no.wiktionary.org29 Mei 2013 00.15digawé nalika mlebu log(?)2
nrm.wikipedia.org11 April 2013 18.22digawé nalika mlebu log(?)2
nso.wikipedia.org29 Mei 2013 00.15digawé nalika mlebu log(?)2
nv.wikipedia.org29 Mei 2013 00.15digawé nalika mlebu log(?)2
ny.wikipedia.org11 April 2013 18.22digawé nalika mlebu log(?)2
oc.wikipedia.org29 Mei 2013 00.15digawé nalika mlebu log(?)3
oc.wikibooks.org11 April 2013 18.23digawé nalika mlebu log(?)2
oc.wiktionary.org29 Mei 2013 00.15digawé nalika mlebu log(?)3
om.wikipedia.org20 November 2012 20.32digawé nalika mlebu log(?)2
om.wiktionary.org29 Mei 2013 00.15digawé nalika mlebu log(?)2
or.wikipedia.org29 Mei 2013 00.15digawé nalika mlebu log(?)2
or.wiktionary.org29 Mei 2013 00.15digawé nalika mlebu log(?)2
os.wikipedia.org11 April 2013 18.23digawé nalika mlebu log(?)2
outreach.wikimedia.org9 Mei 2019 10.51digawé nalika mlebu log(?)0
pag.wikipedia.org11 April 2013 18.23digawé nalika mlebu log(?)2
pam.wikipedia.org11 April 2013 18.23digawé nalika mlebu log(?)2
pap.wikipedia.org11 April 2013 18.23digawé nalika mlebu log(?)2
pa.wikipedia.org29 Mei 2013 00.15digawé nalika mlebu log(?)4
pa.wikibooks.org11 April 2013 18.23digawé nalika mlebu log(?)2
pa.wiktionary.org29 Mei 2013 00.15digawé nalika mlebu log(?)2
pcd.wikipedia.org29 Mei 2013 00.15digawé nalika mlebu log(?)2
pdc.wikipedia.org29 Mei 2013 00.15digawé nalika mlebu log(?)2
pfl.wikipedia.org29 Mei 2013 00.15digawé nalika mlebu log(?)2
pih.wikipedia.org11 April 2013 18.23digawé nalika mlebu log(?)2
pi.wikipedia.org29 Mei 2013 00.15digawé nalika mlebu log(?)2
pl.wikipedia.org14 Juli 2012 12.22digawé nalika mlebu log(?)7
pl.wikibooks.org29 Mei 2013 00.15digawé nalika mlebu log(?)9
pl.wikimedia.org25 November 2013 15.58digawé nalika mlebu log(?)1
pl.wikinews.org28 Mei 2013 22.03digawé nalika mlebu log(?)2
pl.wikiquote.org29 Mei 2013 00.15digawé nalika mlebu log(?)2
pl.wikisource.org11 April 2013 18.23digawé nalika mlebu log(?)4
pl.wikivoyage.org28 Mei 2013 22.02digawé nalika mlebu log(?)2
pl.wiktionary.org28 Februari 2013 11.03digawé nalika mlebu log(?)2
pms.wikipedia.org29 Mei 2013 00.15digawé nalika mlebu log(?)2
pnb.wikipedia.org11 April 2013 18.23digawé nalika mlebu log(?)2
pnb.wiktionary.org18 September 2013 02.00digawé nalika mlebu log(?)2
pnt.wikipedia.org11 April 2013 18.23digawé nalika mlebu log(?)2
ps.wikipedia.org11 April 2013 18.23digawé nalika mlebu log(?)4
ps.wiktionary.org29 Mei 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)2
pt.wikipedia.org28 Juni 2012 21.32digawé nalika mlebu log(?)6
pt.wikibooks.org29 Mei 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)1
pt.wikinews.org11 April 2013 18.23digawé nalika mlebu log(?)2
pt.wikiquote.org29 Mei 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)2
pt.wikisource.org11 April 2013 18.23digawé nalika mlebu log(?)2
pt.wikiversity.org11 April 2013 18.23digawé nalika mlebu log(?)12
pt.wikivoyage.org28 Mei 2013 22.02digawé nalika mlebu log(?)2
pt.wiktionary.org29 Mei 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)2
qu.wikipedia.org11 April 2013 18.23digawé nalika mlebu log(?)2
qu.wiktionary.org11 April 2013 18.23digawé nalika mlebu log(?)2
rm.wikipedia.org11 April 2013 18.23digawé nalika mlebu log(?)2
rmy.wikipedia.org29 Mei 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)2
rn.wikipedia.org11 April 2013 18.23digawé nalika mlebu log(?)2
roa-rup.wikipedia.org11 April 2013 18.23digawé nalika mlebu log(?)2
roa-rup.wiktionary.org11 April 2013 18.23digawé nalika mlebu log(?)2
roa-tara.wikipedia.org11 April 2013 18.23digawé nalika mlebu log(?)2
ro.wikipedia.org16 Juni 2012 02.01digawé nalika mlebu log(?)7
ro.wikibooks.org29 Mei 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)2
ro.wikinews.org11 April 2013 18.23digawé nalika mlebu log(?)2
ro.wikiquote.org11 April 2013 18.24digawé nalika mlebu log(?)2
ro.wikisource.org30 Oktober 2013 20.57digawé nalika mlebu log(?)2
ro.wikivoyage.org28 Mei 2013 22.02digawé nalika mlebu log(?)2
ro.wiktionary.org29 Mei 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)2
rue.wikipedia.org29 Mei 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)2
ru.wikipedia.org17 Februari 2012 03.42digawé nalika mlebu log(?)17
ru.wikibooks.org11 April 2013 18.24digawé nalika mlebu log(?)3
ru.wikinews.org28 Mei 2013 22.03digawé nalika mlebu log(?)2
ru.wikiquote.org29 Mei 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)2
ru.wikisource.org14 September 2013 15.49digawé nalika mlebu log(?)2
ru.wikiversity.org18 September 2013 01.59digawé nalika mlebu log(?)2
ru.wikivoyage.org28 Mei 2013 22.02digawé nalika mlebu log(?)2
ru.wiktionary.org29 Mei 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)3
rw.wikipedia.org11 April 2013 18.24digawé nalika mlebu log(?)2
rw.wiktionary.org11 April 2013 18.24digawé nalika mlebu log(?)2
sah.wikipedia.org28 Mei 2013 17.03digawé nalika mlebu log(?)2
sah.wikisource.org18 September 2013 01.59digawé nalika mlebu log(?)2
sa.wikipedia.org29 Mei 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)2
sa.wikibooks.org29 Mei 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)2
sa.wikiquote.org29 Mei 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)2
sa.wikisource.org18 September 2013 01.59digawé nalika mlebu log(?)2
sa.wiktionary.org11 April 2013 18.24digawé nalika mlebu log(?)2
scn.wikipedia.org29 Mei 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)2
scn.wiktionary.org29 Mei 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)2
sco.wikipedia.org11 April 2013 18.24digawé nalika mlebu log(?)4
sc.wikipedia.org29 Mei 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)2
sd.wikipedia.org29 Mei 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)2
sd.wiktionary.org29 Mei 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)2
se.wikipedia.org29 Mei 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)2
se.wikimedia.org16 Agustus 2019 09.07digawé nalika mlebu log(?)0
sg.wikipedia.org29 Mei 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)2
sg.wiktionary.org29 Mei 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)2
sh.wikipedia.org29 Mei 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)3
sh.wiktionary.org29 Mei 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)2
simple.wikipedia.org13 Maret 2012 08.27digawé nalika mlebu log(?)5
simple.wiktionary.org11 April 2013 18.24digawé nalika mlebu log(?)4
si.wikipedia.org29 Mei 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)2
si.wikibooks.org29 Mei 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)2
si.wiktionary.org29 Mei 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)2
sk.wikipedia.org7 Agustus 2012 18.50digawé nalika mlebu log(?)8
sk.wikibooks.org29 Mei 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)2
sk.wikiquote.org29 Mei 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)2
sk.wikisource.org18 September 2013 01.59digawé nalika mlebu log(?)2
sk.wiktionary.org29 Mei 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)2
sl.wikipedia.org9 Juli 2012 13.02digawé nalika mlebu log(?)3
sl.wikibooks.org29 Mei 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)2
sl.wikiquote.org29 Mei 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)2
sl.wikisource.org11 April 2013 18.24digawé nalika mlebu log(?)2
sl.wikiversity.org9 Juli 2012 13.01digawé nalika mlebu log(?)2
sl.wiktionary.org29 Mei 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)2
sm.wikipedia.org11 April 2013 18.24digawé nalika mlebu log(?)2
sm.wiktionary.org11 April 2013 18.24digawé nalika mlebu log(?)2
sn.wikipedia.org11 April 2013 18.24digawé nalika mlebu log(?)2
wikisource.org28 April 2012 14.58digawé nalika mlebu log(?)3
so.wikipedia.org11 April 2013 18.24digawé nalika mlebu log(?)2
so.wiktionary.org11 April 2013 18.24digawé nalika mlebu log(?)2
species.wikimedia.org17 Desember 2011 08.04digawé nalika mlebu log(?)4
sq.wikipedia.org11 April 2013 18.24digawé nalika mlebu log(?)5
sq.wikibooks.org29 Mei 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)2
sq.wikinews.org18 September 2013 01.58digawé nalika mlebu log(?)2
sq.wikiquote.org29 Mei 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)2
sq.wiktionary.org29 Mei 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)2
srn.wikipedia.org11 April 2013 18.24digawé nalika mlebu log(?)2
sr.wikipedia.org10 April 2013 14.15digawé nalika mlebu log(?)5
sr.wikibooks.org29 Mei 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)2
sr.wikinews.org28 Mei 2013 22.03digawé nalika mlebu log(?)2
sr.wikiquote.org29 Mei 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)2
sr.wikisource.org18 September 2013 01.59digawé nalika mlebu log(?)2
sr.wiktionary.org29 Mei 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)2
ss.wikipedia.org11 April 2013 18.24digawé nalika mlebu log(?)2
ss.wiktionary.org11 April 2013 18.24digawé nalika mlebu log(?)2
stq.wikipedia.org11 April 2013 18.24digawé nalika mlebu log(?)2
st.wikipedia.org11 April 2013 18.25digawé nalika mlebu log(?)2
st.wiktionary.org28 Mei 2013 16.55digawé nalika mlebu log(?)2
su.wikipedia.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)4
su.wikiquote.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
su.wiktionary.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
sv.wikipedia.org7 Agustus 2012 00.34digawé nalika mlebu log(?)2
sv.wikibooks.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
sv.wikinews.org28 Mei 2013 22.03digawé nalika mlebu log(?)2
sv.wikiquote.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)3
sv.wikisource.org18 September 2013 01.59digawé nalika mlebu log(?)2
sv.wikiversity.org18 September 2013 02.00digawé nalika mlebu log(?)2
sv.wikivoyage.org28 Mei 2013 22.02digawé nalika mlebu log(?)2
sv.wiktionary.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
sw.wikipedia.org11 April 2013 18.25digawé nalika mlebu log(?)3
sw.wiktionary.org28 Mei 2013 22.04digawé nalika mlebu log(?)2
szl.wikipedia.org11 April 2013 18.25digawé nalika mlebu log(?)2
ta.wikipedia.org11 April 2013 18.25digawé nalika mlebu log(?)4
ta.wikibooks.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
ta.wikinews.org28 Mei 2013 22.03digawé nalika mlebu log(?)2
ta.wikiquote.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
ta.wikisource.org18 September 2013 01.59digawé nalika mlebu log(?)2
ta.wiktionary.org11 April 2013 18.25digawé nalika mlebu log(?)2
tcy.wikipedia.org26 September 2016 18.13digawé nalika mlebu log(?)0
ten.wikipedia.org5 Juni 2020 06.48digawé nalika mlebu log(?)0
test2.wikipedia.org25 April 2013 15.42digawé nalika mlebu log(?)1
test.wikipedia.org1 Maret 2012 06.54digawé nalika mlebu log(?)6
test.wikidata.org23 Juli 2013 09.18digawé nalika mlebu log(?)14sysop, translationadmin
tet.wikipedia.org11 April 2013 18.25digawé nalika mlebu log(?)2
te.wikipedia.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)3
te.wikibooks.org11 April 2013 18.25digawé nalika mlebu log(?)2
te.wikiquote.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
te.wikisource.org18 September 2013 01.59digawé nalika mlebu log(?)2
te.wiktionary.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
tg.wikipedia.org11 April 2013 18.25digawé nalika mlebu log(?)4
tg.wikibooks.org11 April 2013 18.25digawé nalika mlebu log(?)2
tg.wiktionary.org11 April 2013 18.25digawé nalika mlebu log(?)2
th.wikipedia.org15 Juli 2012 00.26digawé nalika mlebu log(?)5
th.wikibooks.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)1
th.wikiquote.org11 April 2013 18.26digawé nalika mlebu log(?)1
th.wikisource.org18 September 2013 01.59digawé nalika mlebu log(?)1
th.wiktionary.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
ti.wikipedia.org11 April 2013 18.26digawé nalika mlebu log(?)2
ti.wiktionary.org11 April 2013 18.26digawé nalika mlebu log(?)2
tk.wikipedia.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
tk.wiktionary.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
tl.wikipedia.org7 Maret 2013 17.26digawé nalika mlebu log(?)4
tl.wikibooks.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
tl.wiktionary.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
tn.wikipedia.org11 April 2013 18.26digawé nalika mlebu log(?)2
tn.wiktionary.org11 April 2013 18.26digawé nalika mlebu log(?)2
to.wikipedia.org11 April 2013 18.26digawé nalika mlebu log(?)2
tpi.wikipedia.org28 Juni 2012 11.01digawé nalika mlebu log(?)2
tpi.wiktionary.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
tr.wikipedia.org3 Maret 2013 20.37digawé nalika mlebu log(?)8
tr.wikibooks.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
tr.wikinews.org28 Mei 2013 22.03digawé nalika mlebu log(?)2
tr.wikiquote.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
tr.wikisource.org18 September 2013 01.59digawé nalika mlebu log(?)2
tr.wiktionary.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
ts.wikipedia.org11 April 2013 18.26digawé nalika mlebu log(?)2
ts.wiktionary.org11 April 2013 18.26digawé nalika mlebu log(?)2
tt.wikipedia.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
tt.wikibooks.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
tt.wiktionary.org11 April 2013 18.26digawé nalika mlebu log(?)2
tum.wikipedia.org11 April 2013 18.26digawé nalika mlebu log(?)2
tw.wikipedia.org11 April 2013 18.26digawé nalika mlebu log(?)2
tyv.wikipedia.org14 Agustus 2013 07.06digawé nalika mlebu log(?)2
ty.wikipedia.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
udm.wikipedia.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
ug.wikipedia.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
ug.wiktionary.org11 April 2013 18.26digawé nalika mlebu log(?)2
uk.wikipedia.org17 Februari 2012 03.42digawé nalika mlebu log(?)7
uk.wikibooks.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
uk.wikinews.org28 Mei 2013 22.03digawé nalika mlebu log(?)2
uk.wikiquote.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
uk.wikisource.org11 April 2013 18.26digawé nalika mlebu log(?)2
uk.wikivoyage.org28 Mei 2013 22.02digawé nalika mlebu log(?)2
uk.wiktionary.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
ur.wikipedia.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)4
ur.wikibooks.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
ur.wikiquote.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
ur.wiktionary.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
uz.wikipedia.org11 April 2013 18.26digawé nalika mlebu log(?)3
uz.wikibooks.org11 April 2013 18.26digawé nalika mlebu log(?)0
uz.wikiquote.org11 April 2013 18.26digawé nalika mlebu log(?)2
uz.wiktionary.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
vec.wikipedia.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
vec.wikisource.org18 September 2013 01.59digawé nalika mlebu log(?)2
vec.wiktionary.org21 Mei 2013 21.05digawé nalika mlebu log(?)2
vep.wikipedia.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)1
ve.wikipedia.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
vi.wikipedia.org15 Juli 2012 00.26digawé nalika mlebu log(?)8
vi.wikibooks.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
vi.wikiquote.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
vi.wikisource.org14 September 2013 01.17digawé nalika mlebu log(?)2
vi.wikivoyage.org11 Agustus 2013 12.18digawé nalika mlebu log(?)1
vi.wiktionary.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
vls.wikipedia.org11 April 2013 18.27digawé nalika mlebu log(?)2
vo.wikipedia.org30 September 2012 16.32digawé nalika mlebu log(?)2
vo.wiktionary.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
war.wikipedia.org11 April 2013 18.26digawé nalika mlebu log(?)3
wa.wikipedia.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
wa.wiktionary.org11 April 2013 18.26digawé nalika mlebu log(?)2
www.wikidata.org1 November 2012 20.21digawé nalika mlebu log(?)26.139sysop, translationadmin
wikimania2011.wikimedia.org5 Juni 2020 06.48digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2013.wikimedia.org25 November 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2014.wikimedia.org30 Mei 2013 20.26digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2015.wikimedia.org15 September 2014 18.14digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2016.wikimedia.org13 Januari 2016 23.27digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2017.wikimedia.org6 Maret 2017 03.37digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2018.wikimedia.org2 Juni 2018 01.26digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania.wikimedia.org9 Januari 2019 03.41digawé nalika mlebu log(?)5
wo.wikipedia.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
wo.wikiquote.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
wo.wiktionary.org11 April 2013 18.27digawé nalika mlebu log(?)3
wuu.wikipedia.org8 November 2012 16.51digawé nalika mlebu log(?)2
xal.wikipedia.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
xh.wikipedia.org11 April 2013 18.27digawé nalika mlebu log(?)2
xmf.wikipedia.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
yi.wikipedia.org8 November 2012 20.42digawé nalika mlebu log(?)2
yi.wikisource.org18 September 2013 01.59digawé nalika mlebu log(?)2
yi.wiktionary.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
yo.wikipedia.org29 Mei 2013 00.18digawé nalika mlebu log(?)2
za.wikipedia.org11 April 2013 18.27digawé nalika mlebu log(?)2
zea.wikipedia.org25 Maret 2013 15.37digawé nalika mlebu log(?)2
zh-classical.wikipedia.org28 Februari 2012 03.58digawé nalika mlebu log(?)2
zh-min-nan.wikipedia.org26 Februari 2013 13.05digawé nalika mlebu log(?)2
zh-min-nan.wikisource.org28 Mei 2013 22.01digawé nalika mlebu log(?)2
zh-min-nan.wiktionary.org11 April 2013 18.27digawé nalika mlebu log(?)2
zh-yue.wikipedia.org9 November 2012 13.26digawé nalika mlebu log(?)2
zh.wikipedia.org5 Maret 2012 08.53digawé nalika mlebu log(?)16
zh.wikibooks.org11 April 2013 18.27digawé nalika mlebu log(?)2
zh.wikinews.org11 April 2013 18.27digawé nalika mlebu log(?)2
zh.wikiquote.org11 April 2013 18.27digawé nalika mlebu log(?)2
zh.wikisource.org11 April 2013 18.27digawé nalika mlebu log(?)2
zh.wikivoyage.org14 Januari 2014 21.24digawé nalika mlebu log(?)4
zh.wiktionary.org11 April 2013 18.27digawé nalika mlebu log(?)2
zu.wikipedia.org11 April 2013 18.27digawé nalika mlebu log(?)1
zu.wiktionary.org11 April 2013 18.27digawé nalika mlebu log(?)2