Béda antarané révisi "Wikipedia:Nggawe kaca anyar"

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
22 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
----
 
'''PERINGATAN''': Aja nganti nulis artikel sing : pendek banget, ora nana hubungane karo judul, isine tembung-tembung ora senonoh lan ora ngandung informasi sing cukup. Angger kedaden kaya kiye nJenengan isabisa kena blokir aksese.aku (Aku kok susahangel mlebu/sign, yakepriwe gimanacarane yah . . . . coro ne).
 
----
Naraguna anonim

Menu navigasi