Menyang kontèn

Swiss: Béda antarané révisi

141 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
Tidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
[[Gambar:Flag of Switzerland.svg|300px|thumb|Bendera Swiss]]
'''Swiss''' kuwe negara nang benua Eropa.
[[Gambar:Coat of arms of Switzerland.svg|300px|thumb|Lambang Swiss]]
'''Swiss''' kuweyakuwe negara nang benuaBenua [[Eropa]].
 
{{rintisan-stub}}