Daftar alamat-alamat IP sing diblokir sacara global

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Iki pratélan kabèh pamblokiran global sing ana. Sawetara pamblokiran ditandhani minangka ora-aktif sacara lokal: iki tegesé pamblokiran iki aktif ing situs liya, nanging panata lokal mutusaké kanggo matèni pamblokiran ing kéné.

Nggolèki blokade global
(paling anyar | paling lawas) Deleng (50 lewih anyar | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)(paling anyar | paling lawas) Deleng (50 lewih anyar | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)