Panganggo sing diblokir

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Golèk naraguna kang diblokir
Cap wektu Patujon Kedaluwarsa Panata pamblokir Paramèter blokiran Alesan
2 Februari 2020 02.49 Afshon (Dopokan | kontrib) salawasé ~riley (Dopokan | kontrib)
  • editing (keseluruhan situs)
  • Gawe akun diblokir
Spamming/Crosswiki spam) (global sysop action
6 Januari 2020 15.28 Yukeshofficial (Dopokan | kontrib) salawasé Praxidicae (Dopokan | kontrib)
  • editing (keseluruhan situs)
  • Gawe akun diblokir
xwiki spammer
25 Desember 2019 12.52 Sihper (Dopokan | kontrib) salawasé Praxidicae (Dopokan | kontrib)
  • editing (keseluruhan situs)
  • Gawe akun diblokir
  • Rika ora teyeng ngirim layang email anu Rika diblokir
  • ora kena mbesut kaca parembugané dhéwé
Spambot
28 Oktober 2019 14.05 Ojvh (Dopokan | kontrib) salawasé Praxidicae (Dopokan | kontrib)
  • editing (keseluruhan situs)
  • Gawe akun diblokir
xwiki socking, mass copying, wrong languages
23 Oktober 2019 14.02 Pengeluaransgp33 (Dopokan | kontrib) salawasé Praxidicae (Dopokan | kontrib)
  • editing (keseluruhan situs)
  • Gawe akun diblokir
  • Rika ora teyeng ngirim layang email anu Rika diblokir
  • ora kena mbesut kaca parembugané dhéwé
Spambot
23 Januari 2019 17.28 The Suix Zero (Dopokan | kontrib) salawasé Praxidicae (Dopokan | kontrib)
  • editing (keseluruhan situs)
  • Gawe akun diblokir
xwiki abuse
18 Januari 2016 10.48 Comalur (Dopokan | kontrib) salawasé Arifys (Dopokan | kontrib)
  • editing (keseluruhan situs)
  • Gawe akun diblokir
  • Rika ora teyeng ngirim layang email anu Rika diblokir
  • ora kena mbesut kaca parembugané dhéwé
Jeneng panganggo ora layak
17 Januari 2016 08.26 91i79 (Dopokan | kontrib) salawasé Arifys (Dopokan | kontrib)
  • editing (keseluruhan situs)
  • Gawe akun diblokir
Jeneng panganggo ora layak
9 Januari 2016 13.50 Gonsal (Dopokan | kontrib) salawasé Arifys (Dopokan | kontrib)
  • editing (keseluruhan situs)
  • Gawe akun diblokir
 
27 Juni 2014 20.24 7Stapleton (Dopokan | kontrib) salawasé MoiraMoira (Dopokan | kontrib)
  • editing (keseluruhan situs)
  • Gawe akun diblokir
  • Rika ora teyeng ngirim layang email anu Rika diblokir
  • ora kena mbesut kaca parembugané dhéwé
Cross-wiki issues (global sysop action): see nl:Wikipedia:Checklijst langdurig structureel vandalisme/Knowle (Crouch, Swale)
23 Juli 2013 03.31 Kaostegal (Dopokan | kontrib) salawasé StefanusRA (Dopokan | kontrib)
  • editing (keseluruhan situs)
  • Gawe akun diblokir
  • Rika ora teyeng ngirim layang email anu Rika diblokir
  • ora kena mbesut kaca parembugané dhéwé
Jeneng panganggo ora layak
7 Januari 2012 05.08 User 17eaf18b9c042151 (Dopokan | kontrib) salawasé StefanusRA (Dopokan | kontrib)
  • editing (keseluruhan situs)
  • Gawe akun diblokir
Jeneng panganggo ora layak
7 Januari 2012 05.08 User 3d5b3e0fe83448ea (Dopokan | kontrib) salawasé StefanusRA (Dopokan | kontrib)
  • editing (keseluruhan situs)
  • Gawe akun diblokir
Jeneng panganggo ora layak
18 Oktober 2009 03.16 Seansoo~map-bmswiki (Dopokan | kontrib) salawasé Mike.lifeguard (Dopokan | kontrib)
  • editing (keseluruhan situs)
  • Gawe akun diblokir
  • blokir otomatis dipatèni
  • ora kena mbesut kaca parembugané dhéwé
vandalism-only account
9 Februari 2009 07.02 Khuntien Ngin (Dopokan | kontrib) salawasé Spacebirdy (Dopokan | kontrib)
  • editing (keseluruhan situs)
  • Gawe akun diblokir
  • ora kena mbesut kaca parembugané dhéwé
crosswikivandal