Géjet

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ing ngisor iki kapacak pratélaning géjet mirunggan sing bisa diurubaké déning saben naraguna saka kaca pilalané, kaya sing diandharaké ing kaca dhéfinisiné. Katerangan iki migunani murih gampangé panjenengan mangerti kaca layang sistem sing ngandharaké dhèskripsi lan kodhe géjet.

⧼gadget-section-browsing-gadgets⧽    [Deleng sumberé]

⧼gadget-section-editing-gadgets⧽    [Deleng sumberé]

⧼gadget-section-interface-gadgets⧽    [Deleng sumberé]

⧼gadget-section-toolbox⧽    [Deleng sumberé]

⧼gadget-section-admin-gadgets⧽    [Deleng sumberé]