Mike Myers

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mike Myers

Myers, 2011
Lahir Michael Jonathan Myers
25 Mei 1963 (umur 57)
Scarborough, Ontario, Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor

Michael Jonathan "Mike" Myers (lair 25 Mei 1963) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]