Michael Richards

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Michael Richards

Richards, 1993
Lahir Michael Anthony Richards
24 Juli 1949 (umur 72)
Culver City, California, Amerika Serikat
Alma mater Evergreen State College
Pekerjaan Aktor
Dikenal karena Seinfeld
Pasangan Cathleen Lyons (m. 1974–1993)
Beth Skipp (m. 2010)
Anak 2

Michael Anthony Richards (lair 24 Juli 1949) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]