Menyang kontèn

Michael Jackson

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Michael Jackson

Jackson, 2003
Lahir Michael Joe Jackson
29 Agustus 1958 (umur 65)
Gary, Indiana, Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor

Michael Joe Jackson (lair 29 Agustus 1958) kuwe penyanyi dan aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]