Mesjid

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Mesjid iku umah Allah SWT. Di gawe kanggo ibadah umat muslim. Lan setiap dina jemuah nang mesjid pada ramai kanggo sholat jum'atan.