Mesjid

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Mesjid iku umah Allah SWT. Di gawe kanggo ibadah umat muslim. Lan setiap dina jemuah nang mesjid pada ramai kanggo sholat jum'atan.