Mesjid

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Mesjid iku umah Allah SWT. Di gawe kanggo ibadah umat muslim. Lan setiap dina jemuah nang mesjid pada ramai kanggo sholat jum'atan.