Martin Lawrence

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Martin Lawrence

Lawrence, 2013
Lahir Martin Fitzgerald Lawrence
16 April 1965 (umur 56)
Frankfurt, West Germany, Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor

Martin Fitzgerald Lawrence (lair 16 April 1965) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]