Marlon Brando

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Marlon Brando

Brando, 1948
Lahir 4 Maret 1924
Omaha, Amerika Serikat
Meninggal 1 Juli 2004 (umur 80)
Westwood, Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor

Marlon Brando (3 April 19241 Juli 2004) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]