Madonna

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Madonna Ciccone (lair 16 Agustus 1958) kuwe penyanyi dan aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]