Lorne Cardinal

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lorne Cardinal
Lahir 6 Januari 1964 (umur 55)
Sucker Creek, Alberta, Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor

Lorne Cardinal (lair 6 Januari 1964) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]