Legen

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Legen : atawa badeg, kuwe sekang banyu kembang klapa sing nggo ngawe gula jawa.