Legen

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Legen : atawa badeg, kuwe sekang banyu kembang klapa sing nggo ngawe gula jawa.