Kromo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Kromo kuwe bahasa Jawa sing dienggo golongan Priyayi, utawa dienggo sekang anak nang bapa-ibune.