Kedrawasen

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
contoh gambar sing uwis kedrawasen

Kedrawasen (Basa Indonesia: Kadaluwarsa) yakuwe panganan sing wis ora olih di pangan kang tanggalan sing wis ditetapna, soale ari di pangan dadi marakna keracunan.