Kategori:Wikipediawan sing gabung wulan Januari 2016

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

aku bingung kprwe garep nggawe ap ,,, ak nyimak baen ya