Kategori:User nds

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Panganggo nang kategori kiye nandakna nek dheweke nduwe kemampuan basa Jerman Rendah.

Kaca nang kategori "User nds"

Kategori kiye duwe 2 kaca-kaca sekang gunggungé 2.