Kategori:Batik

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Artikel/tulisan utama bab: Batik.

Kaca nang kategori "Batik"

Kategori kiye duwe 3 kaca-kaca sekang gunggungé 3.