Kategori:Artikel sing perlu diterjemahna sekang basa Indonesia November 2011

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nggo deleng perubahan teranyar nang kaca-kaca nang kategori iki, deleng Astamiwa:Perubahan terkait/Kategori:Artikel sing perlu diterjemahna sekang basa Indonesia November 2011.

Kategori kiye nggabungna kabeh artikel sing perlu diterjemahna sekang basa Indonesia wiwit November 2011. Kategori kiye tujuane kanggo pemeliharaan halaman-halaman nang Wikipedia secara sistematis. Kategori kiye kuwe bagiyan sekang Artikel sing perlu diterjemahna sekang basa Indonesia.


Mutakhirna halaman kiye


Kaca nang kategori "Artikel sing perlu diterjemahna sekang basa Indonesia November 2011"

Kategori kiye mung nduweni kaca kiye.