Karesidenan Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Karesidenan Banyumas yakuwe salah siji karesidenan sing ana nang jawa tengah. kota-kota sing signifikan yakuwe:[1]

  1. Purwokerto
  2. Cilacap
  3. Purbalingga
  4. Banjarnegara
  5. Majenang
  6. Ajibarang
  7. Kroya
  8. Sokaraja
  9. Wangon
  10. Mandiraja

Referensi[sunting | besut sumber]

  1. Website resmi kabupaten banyumas banyumaskab.go.id Diakses tanggal 25 maret 2020.