John de Lancie

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
John de Lancie

de Lancie, 2019
Lahir John Sherwood de Lancie, Jr.
20 Maret 1948 (umur 73)
Philadelphia, Pennsylvania, Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor
Dikenal karena Star Trek
My Little Pony: Friendship is Magic
Pasangan Marnie Mosiman (m. 1984)
Anak Keegan de Lancie
Owen de Lancie (sons)

John Sherwood de Lancie, Jr. (lair 20 Maret 1948) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]