John Travolta

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
John Travolta

Travolta, 2013
Lahir Jonathan Joseph Travolta
18 Februari 1954 (umur 63)
Englewood, New Jersey, Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor

Jonathan Joseph "John" Travolta (lair 18 Februari 1954) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]