John Simmit

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
John Simmit
Lahir 20 Juli 1963 (umur 57)
Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor

Jonathan "John" Simmit kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]