Jim Carrey

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jim Carrey

Carrey, 2010
Lahir James Eugene Carrey
17 Januari 1962 (umur 57)
Newmarket, Ontario, Kanada
Pekerjaan Aktor
Anak Jane Erin Carrey (daughter)

James Eugene "Jim" Carrey (lair 17 Januari 1962) kuwe aktor sekang Kanada.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]