Jerry Lewis

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Jerry Lewis

Lewis, 2013
Lahir Joseph Levitch
16 Maret 1926
Newark, New Jersey, Amerika Serikat - 20 august 2017 (age 91)
Pekerjaan Aktor
Anak Keegan de Lancie
Owen de Lancie (sons)

Joseph Levitch (lair 16 Maret 1926 - 20 august 2017) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]