Jeremy Renner

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Jeremy Renner
Lahir Jeremy Lee Renner
7 Januari 1971 (umur 47)
Modesto, California
Pekerjaan aktor

Jeremy Lee Renner (lair 7 Januari 1971) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]