Jamuran

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Tembang Jamuran umume dienggo sinambi dolanan nang latar wayah padhang mbulan. Bocah-bocah gegandhengan tangan gawe bunderan.

Jamuran

Jamuran ya gege tok
Jamur apa ya gege tok
Jamur gajih mbejijih sa ara-ara
Sira mbade jamur apa

Delengen Uga[sunting | besut sumber]