Ian McShane

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ian McShane

McShane, 2006
Lahir Ian David McShane
29 September 1942 (umur 80)
Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor
Dikenal karena Lovejoy
Shrek the Third
Kung Fu Panda

Ian David McShane kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]