Ian McShane

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Ian McShane

McShane, 2006
Lahir Ian David McShane
29 September 1942 (umur 75)
Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor

Ian David McShane kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]