Hebe Camargo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Hebe Camargo

Hebe Maria Camargo (lahir 8 Maret 1929) adalah seorang penyanyi, pemeran dan presenter televisi Brasil.

Pranala luar[sunting | besut sumber]