Georgia Selatan lan Kepulauan Sandwich Selatan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Georgia Kidul Lan Kepulauan Sandwich Kidul Yakuwe Negara Nang benua Amerika kidul.