George Walker Bush

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
George-W-Bush.jpeg

George Walker Bush (New Haven, Connecticut, 6 Juli 1946) sing sekiye lan dadi Presiden Amerika Serikat sing kaping 43. Bush njabat molai 20 Januari 2001 nggantikna Bill Clinton.