George Takei

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
George Takei

Takei, 2015
Lahir Hosato Takei
20 April 1937 (umur 83)
Los Angeles, California, Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor

Hosato Takei (lair 20 April 1937) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]