Gallagher

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Gallagher

Gallagher, 2007
Lahir Leo Anthony Gallagher, Jr.
24 Juli 1946 (umur 76)
Fort Bragg, North Carolina, Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor

Leo Anthony Gallagher, Jr. (lair 24 Juli 1946) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]