Fermín IV

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Fermín IV

Fermín, 2003
Lahir Fermín IV Caballero Elizondo
Desember 1974
Monterrey, Nuevo León, Meksiko
Pekerjaan Rapper

Fermín IV Caballero Elizondo (lair Desember 1974) kuwe rapper sekang Meksiko.