Eropa Timur

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

eropa wetan yakuwe negara-negara sing ana nang iring wetan kang benua eropa.