Eropa Timur

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.

eropa wetan yakuwe negara-negara sing ana nang iring wetan kang benua eropa.