Enrique Peña Nieto

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Enrique Peña Nieto

Enrique Peña Nieto (Lahir 20 Juli 1966) kuwe Presiden Mexiko sing sekiye lan dadi Presiden Amerika Serikat sing kaping 44. Barack njabat molai 1 Desembir 2012 nggantikna Felipe Calderon.