Ed O'Neill

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ed O'Neill

O'Neill, 2015
Lahir Edward Leonard O'Neill
12 April 1946 (umur 73)
Youngstown, Ohio, Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor

Edward Leonard "Ed" O'Neill (lair 12 April 1946) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]