Dhiskusi Panganggo:Phantomsteve

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
map-bms-0
en This user is a native speaker of English.