Debbie Reynolds

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Debbie Reynolds

Reynolds, 2013
Lahir Mary Frances Reynolds
1 April 1932 (umur 87)
El Paso, Texas, Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor

Mary Frances "Debbie" Reynolds (lair 1 April 1932) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]