Concepción

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Concepción (IPA: [kon.sepˈsjon]) - kota Chile.

[sunting | besut sumber]

Data Liyane[sunting | besut sumber]

Web[sunting | besut sumber]