Concepción

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Concepción (IPA: [kon.sepˈsjon]) - kota Chile.

[sunting | besut sumber]

Data Liyane[sunting | besut sumber]

Web[sunting | besut sumber]