Cithakan:User jv-3

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
jv-3 Panganggé puniki gadhah kawruh inggil basa Jawa.