Cithakan:Tnavbar/doc

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Cara nganggo[besut sumber]

Conto kosong sing teyeng dikopi: {{Tnavbar|Jeneng cithakan|mini= |nodiv= |plain= }} maring jerone cithakan kanggo nambahi fungsi navigasional sekang Tnavbar.

Ngetikna {{Tnavbar|Tnavbar}} hasile:

Catatan kanggo penyunting[besut sumber]

Ana akeh kaca sing nggunakna cithakan kiye. Mulane, Rika kudu ngati-ati nek arep nyunting cithakan kiye. Gunakna kothak njalal secara maksimal kanggo validitas suntingan ben fungsi keseluruhan Tnavbar ora keganggu.

Conto[besut sumber]

{{Tnavbar|Jeneng Cithakan|mini= |nodiv= |plain= }}

Parameter sing diperlokna[besut sumber]

  • {{Tnavbar|Jeneng cithakan}}, jeneng cithakan kudu diisi.

Parameter opsional[besut sumber]

Parameter opsional Hasile...
Nggawe tampilan Tnavbar versi mini: {{Tnavbar|Tnavbar|mini=1}} kaya kiye. Nggawe tampilan Tnavbar versi mini: kaya kiye.
{{Tnavbar|Tnavbar|nodiv=1}} Apik kanggo digabung karo teks.  Kotak kiye: deleng  bahas  sunting  Apik kanggo digabung karo teks.
{{Tnavbar|Tnavbar|mini=1|nodiv=1}} Apik kanggo digabung karo teks..  d  b  s  Apik kanggo digabung karo teks.
Ora nganggo teks "Kotak info kiye:". {{Tnavbar|Tnavbar|plain=1}} Ora nganggo teks "Kotak info kiye:".
Gabungan ora nganggo teks "Kotak info kiye:" {{Tnavbar|Tnavbar|plain=1|nodiv=1}} Gabungan ora nganggo teks "Kotak info kiye:"  deleng  bahas  sunting