Cithakan:Tetlp

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

{{ Tetlp }}
balik bahas deleng Kaya {{Tlx}} lan {{tlsp}}.

Deleng uga {{lts/}} lan {{tlrow}}.

{{tetl}} sekiye kuwe gabungan sekang {{Tetlp}}, {{Tnetlp}}, lan {{Tnetl}}.