Cithakan:Tepigambar

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

[[Gambar:{{{1}}}|300px|Tepigambar|link=Gambar:{{{1}}}]]