Cithakan:Tanggal séda lan umur

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Cara nganggo:
ketikna {{Tanggal séda lan umur|taun séda|sasi séda|dina seda|taun lair|sasi lair|tanggal lair}}
Conto:

{{tanggal séda lan umur|1993|2|24|1941|4|12}}
hasile 24 Februari 1993 (umur 51)

Catetan: Cithakan kiye bakal tampil nek parameter acuane diisi kabeh (kaya conto nang duwur).

Deleng uga[besut sumber]

Cithakan:Tanggal lair lan umur