Cithakan:Tanggal lair

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
[sunting] [busak tembolok] Dokumentasi cithakan

{{tanggal lair|{{{1}}}|{{{2}}}|{{{3}}}|}}
{{{1}}} diisi taun laire
{{{2}}} diisi sasi laire
{{{3}}} diisi dina laire

Cara nganggo[besut sumber]

Ketikna {{tanggal lair|1985|5|25|}}, hasile : 25 Mei 1985